Szalmabálázó gép heveder

Szalmabálázó hevedert keres?

A szalmabálázó gépek különböző tulajdonságai miatt a hevederek elkészítése a legtöbbször egyéni igény alapján történik. Létezik egy szabvány méret, hozzá tartozó hevedermérettel, de ettől eltérő méretű hevederek gyártását is vállaljuk. A hengeres bálázó gépet a Hesston cég licence alapján gyártják, ezért a hozzátartozó gumiszalagok is csak Hesston hevederek lehetnek.
A Magyarországon használatos szalmabálázó gépek közé tartoznak a Hesston, New Holland és a John Deere gyártmányok, amelyekhez különböző hevederek tartoznak. Ezek a hevederek mintázatban, vastagságban és a szakítószilárdságukban is eltérnek egymástól.
Hesston heveder
A heveder műszaki tulajdonságait nézve egy kiváló minőségű, kopás és időjárásálló szalagról beszélünk. A nagy húzószilárdságú szalag ellenáll a ciklikus terhelésnek, és jól tűri a nedvességet is. A szalmahordás gördülékeny folyamatát a piramisos felületű borítógumi biztosítja, mindez kimagasló tapadási felülettel párosul.
Műszaki tulajdonságok:
Mérete: 11.885 x 135 x 4 / 6 mm (végtelen)
Betétszám: 2 + 1 radiál betét a végeken, vagy 3 betét
Végtelenítés: kapcsozással (Anker A4 + huzal)
Szilárdság: 250 N/mm
Üzemi nyúlás: max. 2%
John Deere és New Holland heveder
Az eltérő méretek miatt a Hesston hevederek mellett más méretű szalagokat ajánlunk a John Deere és New Holland bálázó gépekhez. Az újabb típusú gyártmányokhoz tartozó szalagok mérete 178 mm széles, a mintázata trapéz. Hasonlóan a Hesston hevederhez, ez is PE textilbetétből készül, ezért nagy a szakítószilárdsága. Rendkívül jó kopásállóság jellemzi.
Műszaki tulajdonságok:
Vastagság: 9, 5 mm
Keménység: 65± 5 Shore A 
Sűrűség: 1,13 gr/cm3
Szakítószilárdság: max 555 N/mm
Betétszám: 3, ebből a 2 külső anyaga nylon a középső poliészter.
A gumi fedlap vastagsága 5,64 mm, amiből a trapézmintázat 3mm.
Alul is gumi borítja a textilbetétet, aminek a vastagsága 1,14 mm.

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
albelt[a]albelt.hu
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ