Habasit Super HyCLEAN termékcsalád

A jövő szállítószalagjai az Anuga FoodTec szakkiállításon

Habasit 26. április 29. és 2022. között részt vesz az Anuga Food Tec szakkiállításon a kölni Kölni Vásárközpontban. A Habasit bemutatja a szalagmegoldások következő generációját, amelyek javítják a higiéniát és az élelmiszerbiztonságot, miközben csökkentik a vízfogyasztást, és minimalizálják a termékhulladékot az élelmiszer-feldolgozás során. A résztvevők érdeklődhetnek a Habasit megoldásairól a 6.1-es csarnokban, a D088-as standon.

Az Anuga FoodTec az élelmiszeripar egyik legnagyobb és legátfogóbb kiállítása, és kiváló platform a kiállítók számára, hogy bemutassák innovatív, jövőbe tekintő megoldásaikat az élelmiszer-feldolgozás minden aspektusához. Miközben az iparág vezetői az élelmiszerbiztonság, az automatizálás, a digitalizáció és az iparág környezeti hatásainak megvitatására készülnek, a Habasit készen áll arra, hogy intelligensebb, biztonságosabb és fenntarthatóbb szalagmegoldásokat mutasson be az élelmiszer-feldolgozáshoz és -csomagoláshoz.

Innovatív kialakítás a könnyű higiénia, a megbízható működés és a könnyű karbantartás érdekében A műanyag moduláris szalagok gyakori megoldást jelentenek az élelmiszer-feldolgozásban, különösen nedves vagy párás körülmények között. A Habasit arra összpontosít, hogy javítsa a tervezést a különböző iparági kihívások kezelése érdekében, számos új megoldást hoz létre, amelyeket a vállalat bemutat a kiállításon. Mint az új, egyedülálló a piacon micropitch M0870 HighGrip, amely támogatja a kiváló termékpozicionálást a szoros átviteli alkalmazásoknál is. A szíj nagyobb üzemi sebességet és 50 százalékkal alacsonyabb minimális átviteli távolságot érhet el a tapadási felületének köszönhetően, amely szintén csökkentheti a termék csúszását, még lejtős és hanyatló szállítószalagokon is.

Egy másik fénypont az új higiénikus plug & play CIP egység. Ez a könnyen telepíthető tisztítóeszköz jelentősen csökkentheti a kézi tisztítási műveleteket. Korszerű, higiénikus kialakítása a tisztítószerek széles skálájával használható, és lerövidíti a teljes tisztítási időt, ami erőforrás-igényes művelet bármely gyártóüzemben.

Az Anuga Habasit portfóliójának tagadhatatlan sztárja a Super HyCLEAN termékcsalád, amely elnyerte a 2021-es Nemzetközi FoodTec Ezüst Díjat a higiénikus tervezés innovatív koncepciójáért.

A higiéniára és élelmiszer-biztonságra tervezett Habasit Super HyCLEAN-t kifejezetten a potenciális kockázati területek kiküszöbölésére tervezték, így a műanyag öv azon elemeit, amelyek általában hozzájárulnak az élelmiszer-feldolgozó vonalak kihívásaihoz. Ez a forma-szélességű öv, jelentősen csökkentett rudakkal és zsanérokkal, akár 80 százalékkal síkabb felülettel rendelkezik. Ez megkönnyíti a tisztítást, és kevésbé hajlamos a maradék felfogására a feldolgozósorból.

Erőforrás-megtakarítás bizonyított eredményekkel

Mindezek a megoldások a Habasit jól bevált Cleandrive monolitikus termékcsaládjával és a könnyen kioldható Cleanline szövetalapú szíjakkal kombinálva bizonyítottan hozzájárulnak az erőforrás-felhasználás megtakarításához. Az energiafogyasztástól a víz- és tisztítószerek használatán át a fenntartható teljes üzemeltetési költségig a Habasit határozott, és olyan öveket szállít, amelyek okosabbak, biztonságosabbak és pozitívan befolyásolják ügyfeleink fenntarthatósági lábnyomát.

Habasit termékekkel kapcsolatban kérdezze a kollégáinkat!

Cím: 2500 Esztergom Dobozi Mihály utca 57.
Telefon:

+36 33 402 055

E-mail: albelt@albelt.hu

 

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
albelt[a]albelt.hu
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ