Szállítóhevederek

Minden, amit a szállítóhevederekről tudni akartál!

Egész életünket behálózzák a szállítóhevederek, még ha nem is tudunk róla. A szállítóberendezések egyik legfőbb alapeszköze a szállítóheveder. Elmegyünk a szupermarketbe vásárolni, felhelyezzük a szalagra a megvásárolni kívánt termékeinket, és máris elkezdtünk használni egy ilyen eszközt. De a teánk ízesítésére használt cukor sem mozog másként a gyárak falain belül. Akár közvetlenül vagy közvetetten, de mindenki használja őket.

A szállítóhevederek fontos szerepet játszanak a gyártási és logisztikai folyamatokban. Ezek az eszközök lehetővé teszik az anyagok, áruk vagy termékek hatékony szállítását a gyártósorokon és a raktárakban. A szállítóhevederek sokféle méretben és anyagban elérhetők, és lehetővé teszik a különböző termékek mozgatását, beleértve a nehéz és nagy méretű tárgyakat is.

A szállítóhevederek előnye, hogy megnövelik a munka hatékonyságát, csökkentik a munkavégzésre fordított időt és segítenek minimalizálni a termelési költségeket. A legtöbb szállítóheveder automatizált, ami további előnyökkel jár, mint például a magasabb sebesség és a pontosabb anyagmozgatás. A szállítóhevederek különféle iparágakban használatosak, beleértve az élelmiszeripart, az autóipart, a csomagolóipart, a papíripart és a nehézipart.

Az élelmiszeriparban például a szállítóhevedereket az élelmiszertermékek mozgatására és a csomagolásra használják. Az autóiparban a szállítóhevederek lehetővé teszik a gépjárműalkatrészek mozgatását a gyártóegységekben. A szállítóhevedereknek számos kialakítása és típusa létezik, beleértve az összetett szállítórendszereket is, amelyek egyszerre több terméket mozgatnak. A szállítóhevederek használata sok előnnyel jár a termelési folyamatban, és nélkülözhetetlen eszköznek számítanak a modern gyártási és logisztikai folyamatokban.

Az Albelt Kft. évtizedek óta foglalkozik a szállítóberendezések eszközeként használt hevederek konfekcionálásával és forgalmazásával. A tekercsek feldolgozását profi szakembereink végzik aszerint, hogy milyen célra alkalmazzák a hevedert. A vágáshoz felhasznált kiváló minőségű alapanyagot a svájci Habasit Holding kizárólagos disztribútoraként biztosítjuk partnereink számára. Az általunk kiszolgált iparágak jelentős szereplői a hazai gazdaságnak. Változatosságát tekintve, a gyógyszeripartól kezdve, az élelmiszeripar bármely szegmensén át, egészen a mezőgazdaságig mindenféle területen a megfelelő szaktudással és termékkel rendelkezünk.

A szállítóhevederek egyediségét tekintve számos méretben elérhetők, az alapanyagát tekintve azonban 3 fő típust különböztetünk meg. A legnépszerűbb és gyakran használt anyag a PVC. Erős és antisztatikus, melynek köszönhetően az ipari feldolgozóhelyek egyik elsődleges választása. A poliuretán anyagú hevederek az élelmiszeripar területén a leghasználatosabbak. FDA minősített anyag, amely ellenálló az állati zsírokkal, illetve növényi és ásványi olajokkal szemben, ezért csomagolatlan élelmiszerek szállítására is alkalmasak. Sokszínű felhasználási lehetőség és tartósság jellemzi. A gumiból készült hevederek a legerősebb és legtartósabb alapanyagok egyike. Az ebből készített szállítóhevederek főként durva, darabos áruk szállítására alkalmasak. A magas kopásállóság és különböző szélsőséges környezeti hatásokkal szembeni ellenállósága miatt a nagy távolságokra történő szállítás sem akadály.

A szállítóhevederek konfekcionálása megfelelő szaktudást és maximális odafigyelést kíván. Az Albelt Kft. munkatársai ezért kiemelkedő szakmai hozzáértéssel és sok éves tapasztalattal végzik munkájukat, amelynek eredménye az ügyfeleink elégedettsége. A gyártás mellett a kiszolgálásra is nagy hangsúlyt fektet cégünk, legyen szó szállítóberendezések komplett megtervezéséről és kivitelezéséről, vagy a megrendelt szállítóheveder üzembe helyezéséről.  

Kimagasló hozzáértéssel, és elérhető kapacitással állunk ügyfeleink rendelkezésére abban, hogy munkájukat gördülékennyé és biztonságossá tegyük. A szállítóhevederekkel kapcsolatos további kérdésekre szívesen válaszolunk!  

Szállítóhevederek és hajtószíjak:

  • műanyag és fémtagos hevederek
  • fém sodronyheveder
  • poliuretán heveder
  • PVC heveder
  • szilikon- és teflon heveder
  • gumi heveder

Elérhetőségeinket ITT találja...

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
albelt[a]albelt.hu
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ