Szállítópályák és szállítószalagok

Cégünk és szakembereink minden esetben segítenek Önnek a tökéletes szállítópálya és szállítószalag kiválasztásában. Bátran kérdezzen tőlünk! Alább referenciákat és néhány példát tekinthet meg a nálunk elérhető szállítószalagokból és szállítópályákból.

Érdeklődés, ajánlatkérés:
Tel.: +36 33 402 055
E-mail: albelt@albelt.hu

Hajtott és gravitációs görgőspályák széles választéka (lánccal, tangenciális laposszíjjal, körszíjjal, vagy bordásszíjjal történő hajtás)

Íves szállító görgőspályák 180°-os szögig

Szállítószalagok és a szállítópályák az alkalmazásnak és a beépítési helyzetnek megfelelő hajtás kialakítással és hevedertípussal. A szállítószalagok készülhetnek görgős alátámasztással vagy csúszóhevederes kialakítással. Teleszkópos szállítószalagok járművekbe történő ki-, és berakodás megkönnyítésére.

Íves szállítópályák 180°-os szögig

Speciális szállítószalagok pl. élelmiszeripar számára (rozsdamentes váz, élenforduló kivitel, stb.) vagy könnyű, alumínium profilokból épített mozgatható szalagok.

Moduláris műanyag hevederes szállítószalagok a legkülönbözőbb feladatokra.

Spirálkonvejorok, bizonyos technológiák által megkövetelt technológiai idők biztosítására. Dinamikus átfolyó raktárrendszerek tervezése és kivitelezése

Vegye fel szakértőnkkel a kapcsolatot és kérjen ajánlatot tőlünk mielőbb!

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
albelt[a]albelt.hu
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ