Konfekcionálás, bevonatozás

A konfekcionálás az adott szíjak hevederek méretre szabását és használatra készítését jelenti. Az Albelt Kft. által forgalmazott szerszámok lehetővé teszik, hogy partnereink maguk végezzék el ezeket a folyamatokat, végtelenítő, sütő berendezésekkel.

Abban az esetben, ha ez nem megoldható, természetesen mi is elvégezzük a méretre készítést. Ez négy technológiával valósulhat meg, a heveder, szíj tulajdonságaihoz igazodva:

A Termofix végtelenítés munkafolyamatai: méretre vágás, csiszolás, ragasztás, sütés.

A Flexproof végtelenítés munkafolyamatai: méretre szabás, illesztés, a heveder, szíj anyagának köszönhetően hozzáadott ragasztó nem szükséges, az anyagában heged össze a sütés folyamán.

A Quickmelt technológia munkafolyamatai: méretre vágás, kis felületen történő sütés.

A mechanikus végtelenítés fém, rozsdamentes, valamint műanyag kapcsok alkalmazásával biztosít gyors, megbízható kötést. Azokon a helyeken alkalmazható, ahol a végtelenített heveder nem helyezhető fel, vagy többszöri leszedhetőség érdekében az oldhatóság követelmény.

A szíjak, hevederek kedvező tulajdonságainak elősegítése érdekében vállaljuk hevederek bevonatozását is. A poliuretán, gumi, linatex, neoprén stb. bevonatok egyrészt növelik a hevederek kopásállóságát és élettartamát, másrészt speciális műszaki feladatok kívánalmainak tesznek eleget.

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
albelt[a]albelt.hu
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ