Görgős szállítópálya

Hol alkalmazható a görgős szállítópálya?


A görgős szállítópálya sokrétűen használható szállítóeszköz. Olyan darabos áruk és tárgyak szállítására alkalmas, mint például a paletták, ládák, dobozok, vagy más nehezebb áruk. A görgős szállítópálya olyan raktárakba, csarnoképületekbe és gyárakba ajánlott, ahol nagy mennyiségű áru mozgatására van szükség. A görgős pályák biztonságosan használhatók személyzet és költséges karbantartás nélkül, ezért az egyik legolcsóbb és legbiztonságosabb szállítási módok közé sorolható.

A görgős szállítópálya felépítése

Ha könnyen variálható és átépíthető szállítópályát szeretnénk vásárolni, akkor ez egy jó választás. A tipizált elemeknek köszönhetően a pálya könnyen szétbontható és összerakható, így lehetővé teszi a mobilitást is. Ha a gyártási folyamatainkban változás következik be, ezt a pálya átépítésével is támogathatjuk. A változtatáshoz nincs szükség drága tervezési munkára.
A görgős szállítópálya vázszerkezete hajlított acéllemezből készült, keresztkötőkkel merevített szerkezet. A pályákhoz különböző színekben rendelhetők a vezetőtárcsák. A görgők átmérője 89 mm-es, amely dupla vagy szimpla lánckerékkel van ellátva. A hajtás lánc segítségével működik, motoros kivitelben is elérhető.

Teheremelő

Nehéz teheremelő.

A nehéz teheremelők különlegessége abban rejlik, hogy alkalmasak a raklapok és göngyölegek függőleges irányú szállítására is. Ezek a teheremelők képesek akár 25 kg feletti tárgyak szállítására is.

Könnyű teheremelő

A nehéz emelővel ellentétben, a könnyű teheremelők maximum 25 kg súlyig képesek biztonságosan szállítani. A beállításoknak köszönhetően a vezérléssel könnyen szabályozható a szállítási magasság.

Görgők, dobmotorok és láncfeszítők

  • hajtott görgők
  • szabadonfutó görgők
  • torlasztó görgők

Dupla_la-nckerekes.png
Frikcio-s.png
Hexagon-tengely.jpg
Ko-nnyu-futa-su-.png
Lapolt-tengelyve-g.png
Light-roller.png
Motoros-go-rgo-.png
PU-bevonatos.png
VC-bevonatos-gravita-cio-s.png
borda-sszi-jas_ko-rszi-jas.png
gravita-cio-s.png
hosszborda-s.jpg

Segítünk Önnek! Vegye fel velünk kapcsolatot! Elérhetőségeinket ITT találja...

2500 Esztergom, Dobozi M. u. 57.
albelt[a]albelt.hu
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ